Fodbehandling

Almindelig Fodbehandlingen starter med et lunt fodbad. Hård hud, revner, og ligtorne bliver beskåret. Efterfølgende bliver neglene klippet, skarpe kante og fortykkede negle fræset til. Neglehjørner rundes af så de ikke genere i falsen.

Har du både ligtorne, meget hård hud og hæl-revner kan det være nødvendigt med en udvidede fodbehandling.

Den stats. Aut. Fodterapeuten kan vejlede dig under behandlingen om problematikker i fødderne, såsom fejlstillinger, såler, sko og indlæg.

Der vil afslutningsvis gives negle olie til neglebåndene og en god creme til fødderne samt en let afsluttende massage af fodsålen.

Fodbehandling + er en udvidelse af Alm. Fodbehandling hvor der gives det lune Paraffin-bad som afslutningsvis.

Det lune paraffin-bad er godt til at lindring smerter fra led og muskler! Er dine Fødder eller Hænder medtaget af det dagligt arbejde, føles de tørre, hævede eller ømme, så er en paraffinbehandling ren afslapning og foryngelse for dine Fødder og Hænder.

Det område, der skal behandles,  dyppes flere gange for en kort tid i paraffinbadet for at opbygge flere lag voks på huden. Varmen trænger dybt og lindrer smerter hurtigt og effektivt. Efter omkring 15 minutter bliver paraffinet massageret af og huden bliver blød og dejlig.

Inden Hænder eller Fødder bliver dyppet i badet bliver de skrubbet med en dejlig saltskrub for at fjerne de døde hudceller. Paraffin-bad er ren wellness for dine Hænder og Fødder.

Der er i klinikken salg af de produkter der bruges i fodbehandlingen samt små aflastninger til hammertæer, forfods problematikker mm. Vi sælger også sko af mærket “A`rcopedico” og “Green Comfort”.

  • Fodvorter er en virus og kan behandles. Klinikken tilbyder frysning vorter på både hænder og fødder. Klinikken tilbyder ligeledes “Lapis” vorte behandling som er i væske form.
  • Nedgroede negle behandles med bøjler af enten stål eller komposit.
  • Neglesvamp bliver diagnosticeret hos egen læge, den kan behandles hos fodterapeuten hvor den angrebede negl bliver fræset ned og efterfølgende behandlet med neglesvamps produkt.
  • Der tilbydes lakering af tånegle med både CND shellac og CND vinyllux mod forudbestilt booking, se gældende pris i prislisten.
  • Aftagning af alm neglelak er med i prisen ved en fodbehandling. Aftagning af shellac der er lagt i klinikken er med i prisen.  Shellac lagt i anden klinikken, pålægges gebyr.

paraffin