Micropigmentist

Microblading

Er til dig der ønsker så naturlige øjenbryn som muligt, da du med denne behandling får lavet de fineste og tyndeste hårstrå, som definerer og udfylder dine allerede eksisterende bryn.

Behandlingen foregår ved hjælp af specialproducerede nåle, som deponeres i hudens øverste lag, og derfor kaldes den semipermanent, kroppen kan udstøde farven efter noget tid. Normalt holder den semipermanente tatovering i minimum 1 år, man skal derfor forvente at opfriske/vedligeholde brynene efter 1-2 år. Når brynene falmer, kan de enten blive en smule rødlige eller grålige i farven alt afhængig af hvilket pigment der er blevet brugt, samt din egen underliggende tone.

Microblading/Permanent Makeup med maskine

Man kan også få lavet et fuldt optegnet bryn med Maskine, dette er ikke helt så naturligt som med microblading men mere makeup-agtigt. Der laves læbekant og eyeliner samt vippefortætning med Maskine.

Ofte stillede spørgsmål til Microblanding

Hvordan laves hårstråene?

Ved den klassiske permanent make-up benytter en maskine med nåle i en klynge, ved microblading et håndholdt værktøj, hvor nålene sidder på række. Antallet af nåle og deres placering varierer efter, hvilket udseende man ønsker på sine strøg. Ved både microblading og permanent make-up med maskine arbejder man i den samme dybde i huden. Hårstrå ved microblading laves ved, at man dybber værktøjet med nåle ned i pigment, og manuelt kører det ned i huden i strøg.

Bliver brynene identiske?

Der laves en optegning af begge bryn før behandlingen går i gang. Først optegnes det ene bryn (hvorefter du godkender det) og så kopieres optegningen over på det andet bryn i hånden via specielle teknikker. Selve formen på brynene vil derfor være identiske, men da hårstrånen er håndlavet, vil du kunne se meget lidt forskel på dine bryn. Derudover er dine naturlige bryn ikke ens – det ene bryn kan have mere fylde i et område end et andet, hvilket vil medføre, at du her kan se flere microblading strøg, hvor strøgene vil være mere skjult i det mere fyldige bryn. Hvis der mangler fyld på et bryn efter opheling så vil dette rettes til ved en opfølgende behandling efter 4-6 uger.

Er en behandling nok?

Som udgangspunkt er en behandling ikke nok. Ved den første behandling kan der være lidt mellemrum mellem stregerne, hvilket man vil fylde ud ved den opfølgende behandling. Dette skyldes at brynet i løbet af behandlingen vil begynde at hæve op,  det bliver svært at se den egentlige facon og mellemrum mellem strøgene. Forvent derfor, at brynet vil se mere fyldigt ud efter 1-2 opfølgende behandlinger end efter den første

Kan jeg tage til fest samme aften/i dagene efter?

Ja, det kan du godt – dog vær opmærksom på, at brynene er under heling. Du vil under helingsperioden få små sårskorper på dine bryn, der over 5-14 dage langsomt vil ryge af. Dette kan for nogle virke lidt voldsomt. Tag derfor dette med i dine overvejelser, når du bestiller en tid.

Ses resultatet direkte efter 1. behandling?

Nej, lige efter første behandling vil brynene være meget mørke og hævede. Indenfor 6-24 timer vil der opstå sårskorper, der tager op til 14 dage om helt at falde af.  Det tager hævelsen 4-6 uger om at forsvinde helt. I denne periode skal man være tålmodig og se brynene an. Det er først ved en opfølgende behandling 4-6 uger efter 1. behandling, at der kan ses et endeligt resultat og laves eventuelle rettelser.

Kan alle få lavet permanent make-up?

Som udgangspunkt kan alle få lavet permanent makeup, dog skal du være over 18 år og må ikke være gravid eller ammende. Har du evt en permanentmakeup i forvejen, kræver det at jeg ser disse førend om jeg ved om jeg kan lave et flot resultat.

Efter behandlingen

Skal du være indstillet på, at der vil være sår på dine nye bryn, eyeliner eller læber. Det tager 5-14 dage før sårene falder af, og i denne periode skal du igen tage visse forholdsregler. Disse vil du igen blive gjort opmærksom på inden behandlingen. Du skal være indstillet på, at det kan kræve flere end én behandling før du har et færdigt resultat, og at du i en periode efter behandlingen vil have sårskorper, der gradvist falder af i flager. Derudover må den behandlede hud ikke udsættes for direkte sol/solarie, mens helingen står på. Du vil se det endelige resultat 4-6 uger efter behandlingen – det er også her der udføres en genopfriskende behandling og IKKE før. Grunden til at vi venter 4-6 uger er, at sårene skal være fuldstændig helede og hævelsen være faldet helt ned. Permanent make-up kræver tålmodighed, men resultatet er det hele værd. Desuden skal du være omhyggelig med at smøre med vaseline i minimum 1 uge efter behandlingen.

Se billede og videoer på linket herunder

http://www.facebook.com/mayatrontveit/

Behandlingerne kan bookes ved at SMS på Tlf. 22335506

Lash Lift

Der kan ligeledes bestille tid til Vippebuk/ Lash Lift med el uden farve under fanebladet Microblanding

Løftet/ bukket samt farvningen holder ml 6-8 uger