Om os

fodklinikken illustration

Om klinikken

Valby Fodklinik blev etableret af Tina Berg, en statsautoriseret fodterapeut, i 2015 i centrum af Valby. Sidenhen er Mie Fredskov, også en statsautoriseret fodterapeut, kommet til. Sammen arbejder vi på at gøre den lille klinik til et hyggeligt og trygt sted for alle vores kunder.

Vores mål er at give dig den bedste oplevelse, og derfor lægger vi stor vægt på faglige, professionelle og personlige behandlinger. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at opnå den bedst mulige fodbehandling og fodpleje.

Hos Valby Fodklinik har du altid mulighed for at få en konsultation, grundig fodbehandling og gode råd til at vedligeholde sunde fødder.

Vi tilbyder

På Valby Fodklinik tilbyder vi fodbehandlinger og velvære-ydelser, som er skræddersyet til den enkelte, for at hjælpe med at løse specifikke fodproblemer og forbedre den generelle sundhed og velvære i dine fødder.

Vi ønsker at sikre, at du føler dig godt tilpas under hele besøget på vores klinik. Derfor byder vi gerne velkommen med en kop kaffe og lytter til dig og dine behov. Derefter er du i trygge hænder, uanset om du har brug for en forebyggende sundhedsbehandling eller en genopfriskning af shellak.

Vi stræber altid efter at levere en højkvalitetsbehandling, hvor du er i centrum.

indehaver

Tina Berg

Statsautoriseret fodterapeut

Jeg blev uddannet som fodterapeut i 2015. Sundhed er i højsæde og jeg fortsætter løbende med at uddanne mig inden for fodterapi for at kunne give dig den bedste behandling. Mit ønske er at værdsætte sundhed og velvære for alle, der har brug for det, i behagelige omgivelser.

Mie Fredskov

Statsautoriseret fodterapeut

Jeg blev uddannet som fodterapeut på Fodterapeutskolen i København. Jeg har altid haft et ønske om at hjælpe folk med deres sundhed. Derudover holder jeg mig gerne opdateret med de nyeste trends og kan derfor altid rådgive dig, hvis du ønsker at få lagt ny shellak og få flotte, velplejede fødder.

medarbejder
billede af klinikken

Du er velkommen til at kigge forbi fodklinikken!